Závod SVĚTLUŠEK A VLČAT 8.5. 2014

06.05.2014 11:19
Ahojte, 
 
ráda bych Vás pozvala na blížící se Závod světlušek a vlčat, který se letos uskuteční v Domoradovicích u Kuřína :). Akce se bude konat 8.5. ve čtvrtek. Sebou si vemte pití a jídlo na jeden den, pláštěnku, zápisník a tužku, a šátek - každý !!!
Co se týče dopravy: cesta tam autobusem z Východního nádraží (bus odjíždí 8:05), my si dáme sraz 7:50 před nádražím. Bus bude mít posílený spoj, takže se nemusíte bát, že bychom se tam nevlezli. Tento bus je klasický linkový = takže placený :( (vezměte si sebou cca 30 Kč - kdo má kartičku na zlevněné jízdné, tak i tu).  A cesta zpět bude zajištěna samostatným autobusem jenom pro skauty, který bude zdarma a doveze nás zase na nádraží :). Předpokládaný návrat je kolem 16:00.

Místa bude dost, počasí krásné, program připravený, tak neseďte doma !!! :) Bude se opekát, tak špekáčky určitě sebou. Připraveno je i malé občerstvení v podobě bonbónů, oplatků ... takže drobné se vám budou taky hodit.
 
Budu se na Vás těšit, Anička
PS: V příloze zasílám pozvánku a navíc i nějaký výcuc informací z oficiálních stránek. (https://www.skautskezavody.cz/WFAkceDetail.aspx?fldIdAkce=2910)
 

pozvánka pro vlčata a světlušky 1.pdf (133138)